úterý 8. dubna 2014

Fialové nadělení...

...další deka...má být fialová...takže se inspiruji, protože fialovou ani moc nemusím...ale některé kombinace jsou moc povedené :-), tak už se na to vlastně těším. Která kombinace je pro vás ta pravá?? :-). Všechny fotky jsem si půjčila z Moje látky, kde je budu i kupovat :-). 

7 komentářů:

  1. Pro mne no. 1 je fotka č. 1, ale ostatní také nejsou marné..... :-) To vybírání je na tom snad nejhezčí a zároveň nejtěžší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem bohužel ve stádiu, že se mi jich líbí ještě moc... chtěla jsem hvězdy, puntíky a proužky, tak uvidím :-), jednička je jednička :-), i pro mne a dvojka je ta žlutá (obě nejsou skoro fialové :-) ). m.

      Vymazat
    2. To žluté se mi líbí taky, ale já mám žluté období a hlavně tam není moc fialová, tak jsem to ani nezmiňovala...

      Vymazat
  2. U mne vedou fialové kytky a jedovatě zeleným puntíkem. Ale nehodilo by se to asi k ničemu :). Pěkný blog.

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se líbí dvojka a možná bych k nim přidala proužek z osmičky. Kdybych měla dost odvahy, tak bych si ale určitě vybrala tu předposlední kombinaci - ty dva zelené puntíky s kytkama vypadají senzačně. Jana

    OdpovědětVymazat
  4. Holky, díky za radu... Nakonec jsem si dala na hromadu všechny fialové, co přišly a pořád to bylo takové nijaké. Tak jsem k tomu hodila i ten zelený puntík a ejhle, asi jsme na to přišly :-). Tak snad příští týden se do ní už konečně pustím...

    OdpovědětVymazat